Snedkerreolen

tilpasset til dig og dit hjem

Den ideelle løsning

Snedkerreolen er optimal, hvis du har brug for et opbevaringsmøbel der udnytter pladsen bedst og tager mest hensyn til æstetik og behov.

 

En reol skal finde hjem

Hvis du overvejer en snedkerreol, så kommer jeg gerne forbi til en kop kaffe, hvor vi prøver at finde ud af hvilken stil, du gerne vil have i dit hjem.

Alle møbler fremstilles præcis til dit hjem, så æstetik og funktion går bedst hånd i hånd. I den indledende snak, ser vi på nogle eksempler på hvordan en reol kan se ud samt hvilken stil der passer til det hus og det hjem den skal bygges i.

 

Når vi nærmer os en idé, laver jeg en skitse, som visualiserer den færdige løsning. Ud fra den arbejder vi os sammen hen mod en løsning, der tager bedst højde for dig og dit hjem.

"Når jeg laver en reol, er det altid med udgangspunkt i det hjem den skal stå i. Derfor er reolen ikke en hyldevare - eller det er det jo faktisk..."
Mads Kivikoski

Snedkerarbejde på vej

Mine kunder bor i København, Virum, Holte, Hillerød, Allerød, Roskilde - ja, og resten af det nordligste Sjælland, hvor jeg gerne kommer rundt til en reol-snak og en kop kaffe.

Godt håndværk

Når du har behov for en ordentlig løsning, står jeg på spring for at hjælpe dig med blandt andet…

...nyt køkken

Om det er IKEA, HTH, Vordingborg eller noget helt fjerde, monterer jeg gerne køkkenet for dig. Jeg står også gerne klar med gode råd før du vælger leverandør.

...renovering

Nyt gulv, skillevæg, dør?
Små og store opgaver - så er jeg klar til at hjælpe med opgaven.

...terrasse eller stakit

Skal haven friskes op med terrasse, cykelskur eller carport? Så løser jeg den opgave.

...vinduer og døre

Hvis dine vinduer eller døre har udtjent deres værnepligt, kommer jeg gerne forbi, måler op, laver tilbud og udskifter det hele, så du er fri for bekymringer og igen kan se ud ad vinduet.