Vinduer og døre

tømrer/snedker

Trænger du til nye vinduer eller døre?

Når dit hus skal have skiftet vinduer eller døre, begynder det med den bedste vejledning. 

Hvilken arkitektur, skal der tages hensyn til? Hvilken type vinduer, skal monteres? Hvilken dør, skal du vælge? Skal de være vedligeholdelsesfri? Alu, plast, træ? Farve?

De spørgsmål hjælper jeg med at tage stilling til, så du ikke skal bekymre dig om det.

 

Opmåling, bestilling og montering

Når du beslutter dig for den løsning, du ønsker, foretager jeg en opmåling til elementerne. Det gør jeg naturligvis med garanti for korrekt opmåling.

Derefter bestiller jeg delene hjem, og vi aftaler et tidspunkt hvor jeg monterer med respekt for bygningen og til mindst mulig gene for dig og øvrige beboere.

 

"De vinduer og døre, jeg monterer, kommer til dig, direkte fra fabrikken i Danmark uden fordyrende mellemled. Og så vil jeg påstå, at de er blandt de bedste på markedet..."
Mads Kivikoski

Dækker hele nordsjælland

Jeg kommer gerne til Lyngby, Virum, Holte, Hørsholm, Hillerød eller andre byer i det nordlige Sjælland, når der skal måles op og monteres vinduer og døre.

Godt håndværk

Når du har behov for en ordentlig løsning, står jeg på spring for at hjælpe dig med blandt andet…

...nyt køkken

Om det er IKEA, HTH, Vordingborg eller noget helt fjerde, monterer jeg gerne køkkenet for dig. Jeg står også gerne klar med gode råd før du vælger leverandør.

...renovering

Nyt gulv, skillevæg, dør?
Små og store opgaver - så er jeg klar til at hjælpe med opgaven.

...terrasse eller stakit

Skal haven friskes op med terrasse, cykelskur eller carport? Så løser jeg den opgave.

...vinduer og døre

Hvis dine vinduer eller døre har udtjent deres værnepligt, kommer jeg gerne forbi, måler op, laver tilbud og udskifter det hele, så du er fri for bekymringer og igen kan se ud ad vinduet.