Alle de små ting

Ind imellem har jeg mulighed for at fremstille et parti mindre varer. Det kan være en knagerække, et skærebræt, knivmagnet eller noget helt andet. Det har du mulighed for at købe her i shoppen.

Der er også somme tider lidt keramik til salg. Da det er et sideprojekt til det, jeg i virkeligheden laver, kan jeg desværre ikke garantere dag-til-dag levering.

Tag et kig…

butik

Jeg kommer gerne forbi til en kop kaffe og taler om dit projekt

Jeg elsker en god udfordring, så uanset om det er traditionelt projekt, eller et, der ikke ligner de andre, kan vi sagtens se på en løsning.

Så har du en idé eller et projekt, som ikke er en hyldevare, hjælper jeg gerne med at komme frem til den rigtige løsning.

Kontakt

Cookies

Jeg er virkelig ked af, at du skal læse det her. Jeg er indædt modstander af de her forstyrrelser på hjemmesiden, men ikke desto mindre skal jeg, som alle andre, følge reglerne. Cookies bruges til at give dig den bedste oplevelse på hjemmesiden. Jeg sporer dog intet, og sælger ikke dine oplysninger til nogen. Når du indtaster informationer i kontaktformularen, modtager jeg en mail med oplysningerne. De lagres ingen steder derudover. Skynd dig nu videre. Du læser jo nok ikke engang det her…