Når dit hjem skal opgraderes

Når gulvet knirker, døren vender forkert, væggene er blevet trætte, vinduespladen er faldet af, vinduet er blevet beskadiget af ubudne gæster – eller hvis du har et helt andet projekt, som trænger til en opgradering – så sig til. 

Om det er de helt små reparationer eller større ombygninger – jeg står klar til at få dig helt og trygt i mål sammen med mine samarbejdspartnere…

tømrer

Jeg kommer gerne forbi til en kop kaffe og taler om dit projekt

Jeg elsker en god udfordring, så uanset om det er traditionelt projekt, eller et, der ikke ligner de andre, kan vi sagtens se på en løsning.

Så har du en idé eller et projekt, som ikke er en hyldevare, hjælper jeg gerne med at komme frem til den rigtige løsning.

Kontakt

Cookies

Jeg er virkelig ked af, at du skal læse det her. Jeg er indædt modstander af de her forstyrrelser på hjemmesiden, men ikke desto mindre skal jeg, som alle andre, følge reglerne. Cookies bruges til at give dig den bedste oplevelse på hjemmesiden. Jeg sporer dog intet, og sælger ikke dine oplysninger til nogen. Når du indtaster informationer i kontaktformularen, modtager jeg en mail med oplysningerne. De lagres ingen steder derudover. Skynd dig nu videre. Du læser jo nok ikke engang det her…