Tømrerarbejde

og mere endnu

Tømrerarbejde

Binder døren? Er gulvet så nedslidt, så det bør skiftes, eller skal døren til badeværelset skiftes? Jeg tager gerne imod opgaver i alle størrelser, så tøv ikke med at give et kald eller sende en mail.

 

Der skal ikke være nogen tvivl om at det er tømrerfaget, der er i centrum. Men når det er sagt, er jeg ikke bange for at svinge en pensel eller pudse en væg op, hvis det er nødvendigt for at jeg kan fortsætte med tømreropgaven.

Det betyder at...

… når jeg arbejder på et projekt for dig, så vil hele projektet ikke gå i stå fordi der skal koordineres med en murer eller en maler. Selvfølgelig er det elektrikeren der klarer det med strømmen og VVS’eren der ordner vandtilslutningen. Men de små projekter, som ofte opleves som stopklodser – dem tager jeg mig gerne af.

"Jeg kommer gerne forbi og giver et bud på selv helt små opgaver - du ringer bare...!
Mads Kivikoski

Tømrerarbejde på vej

Mine kunder bor i København, Virum, Holte, Hillerød, Allerød, Roskilde - ja, og resten af det nordligste Sjælland, hvor jeg gerne kommer rundt til en tømrer-snak og en kop kaffe.

Godt håndværk

Når du har behov for en ordentlig løsning, står jeg på spring for at hjælpe dig med blandt andet…

...nyt køkken

Om det er IKEA, HTH, Vordingborg eller noget helt fjerde, monterer jeg gerne køkkenet for dig. Jeg står også gerne klar med gode råd før du vælger leverandør.

...renovering

Nyt gulv, skillevæg, dør?
Små og store opgaver - så er jeg klar til at hjælpe med opgaven.

...terrasse eller stakit

Skal haven friskes op med terrasse, cykelskur eller carport? Så løser jeg den opgave.

...vinduer og døre

Hvis dine vinduer eller døre har udtjent deres værnepligt, kommer jeg gerne forbi, måler op, laver tilbud og udskifter det hele, så du er fri for bekymringer og igen kan se ud ad vinduet.